Każdy użytkownik forum jeśli zechce może napisać coś o sobie.
Nazywam się Artur.
Mieszkam na Podlasiu w okolicach Augustowa.
Mam 20 lat.
Pracuję to tu tam można to nazwać obecnie trudną sytuacją hehee.
Lubię piłkę nożną, siatkówkę, sporty walki.
Nazywam się Damian, mam 17lat mieszkam i uczę się w województwie lubuskim w mieście Żagań, interesuję się głównie militariami, motoryzacją. Aktualnie jestem w 2giej klasie Technikum Ekonomicznego, nie polecam dosyć ciężki kierunek. Na co dzień jestem miłą, komunikatywną szczerą czasem aż do bólu osobą, czego nie lubię? Unikania prawdy i kłamstw
Nazywam się Adam, mam 14 lat mieszkam obok małego miasteczka Pieńsk uczęszczam tam do szkoły. Interesuje się wszystkim co jest związane z wojskiem i z piłką nożną. Nie lubię Legi Warszawa i koszykówki. Jestem mądry, sympatyczny, uprzejmy, bystry, sprytny, a co najważniejsze skromny.
Witam panowie mnie wszyscy kojarzą pewnie ale przedstawię się mam na imię Robert wiek 20lat jestem z Wielkopolski dokładniej poznań lubię biegać grać w różne gry staram się być wyrozumiał dla innych.Moje zainteresowania to gry typu Call of duty 1,2,3,4,5 Medal of honor,Baterffild ogólnie strzelaniki gdzie jest dobra jadka a dla odpoczynku gram w Postala 2.Pozdrawiam kolegów z klanu którzy potrafia rozbawić.
Dobra macie tutaj skype jak chcecie pogadac zapraszam gryzoni opi a jak nie znajdziecie to napiszcie ci co macie do domina
Ostatnio edytowany przez gryzoni (2015-04-22 18:20:07)
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Tak to ja BOGI! Chociaż wielu z was myli go z "Bugi", musiałem to napisać.
Nazywam się Kamil, mam 22 lata i jestem z największej wsi w Polsce czyli Warszawa... Co do zainteresowań to jak widać gry komputerowe. Dodatkowo moja praca - Stadion Narodowy, sztuki walki, które trenowałem 6 lat, motocykle - sam jeżdżę, paintball, bunggie, oraz inne sporty ekstremalne. Hobbistycznie jeżdżę na motocyklu oraz uczę się prawa, głównie karnego, cywilnego oraz pracy.
Pozdrawiam was serdecznie wszystkich i mam nadzieję, że w końcu jakoś się spotkamy w realu.
Użytkownik
WITAM
Mam na imię DOMINIK . Mieszkam w województwie wlkp w okolicach Poznania . Moje zainteresowania to : WĘDKARSTWO,PAINTBALL,GRY KOMPUTEROWE (COD wszystkie części)(BATTLEFIELD 3,4 część)JAZDA EKSTREMALNA KROSEM , dziewczyny
POZDRAWIAM DOMIN
A mnie to wszyscy znaja Kazdy wie ze mam na imie Dominik ^^ i gram zajebiscie dobrze
. Mieszkam w wojewodztwie mazowieckim w okolicach Plocka. Zainteresowania pilka nozna...gra na komputerze ...muzyka -.-.
Moj ulubiony klub to Liverpool F.C aa cyfra 17
____________________________________________________________________________________________
----------------------------> Im just THE PRO <-------------------------------
Ostatnio edytowany przez THEPRO (2015-01-27 12:25:52)